Miért jó adatbázisba jelentkezni?

 

A személyzeti tanácsadó cégek, a klasszikus fejvadászok abban tudnak segíteni, hogy az Ön álláskeresése ideje minél rövidebb legyen. Csodákra mi sem vagyunk képesek, de ügyfélkapcsolataink és megbízásaink révén ismerjük a munkaerőkeresleti piac aktuális mozgásait, olyanokat is, amely esetleg nem kerül meghirdetésre.

Tanácsadó cégünk adatbázisa jelenleg kb. 15,000 potenciális munkavállaló adatait tartalmazza, amely folyamatosan épült fel az elmúlt 15 évben, s jelenleg is bővül.

Jelöltjeinkre közép-hosszú távon is számítunk, gyakran nem azonnal, hanem 1-2 év múlva tudjuk Önnek az új álom-állását ajánlani egyik futó megbízásunk révén.

Cégünk profilja: közép és felső vezetői és specialista pozíciók így adatbázisunkba elsősorban azon érdeklődő álláskereső szakemberek jelentkezését várjuk, akik:

  • egyetemi vagy főiskolai szintű felsőfokú végzettséggel rendelkeznek,
  • vagy ennek megfelelő szakmai tapasztalattal,
  • és legalább egy idegen nyelven is beszélnek
  • továbbá 5+ év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Adatbázisunkba 1 perc alatt el tudja küldeni szakmai anyagát, az oldalsáv jelentkezési űrlap linkjére kattintva! 

Tanácsadóink, minden beérkezett önéletrajzot feldolgoznak, a jelöltek számára visszajelzést adnak- ez általában 1 hetet vesz igénybe.

Amennyiben aktuálisan nincsen a jelölt profiljának megfelelő nyitott pozíció cégünknél, tanácsadóink rövid tanácsadással tudják támogatni az álláskeresőket önéletrajzuk és jövőbeli karriercéljuk témákban!

Előre is köszönjük anyagát!  A CE HR Solutions Kft. tanácsadói

(Az adatkezelésünk során a mindenkor hatályos törvényi előírások szerint járunk el, tehát az adatbázisunkba jelentkezett pályázóink adatait csak hozzájárulásukkal adjuk ki megbízóinknak, azaz előzetesen telefonon mindig egyeztetünk egy konkrét cég és/vagy álláslehetőség felmerülésekor.)