Mikor van szükség HR szervezetfejlesztésre?

A vállalati helyes HR információ áramlás, a vállalati tudás kézben tartása, ehhez a kulcsszakemberek kiemelése és képzése illetve a munkatársak hatékony motiválása minden vállalkozás esetében alapvető fontosságú.

Fejlesztéseinkben egy-egy konkrét probléma orvoslásától egészen az átfogó HR szemléletváltásokig széles körben kínálunk testre szabott megoldásokat. Partnereink számára konkrét fejlesztési stratégiákat dolgozunk ki, majd a stratégiák gyakorlati  megvalósításában a napi szinten szakmai támogatást nyújtunk.

HR Fejlesztési szolgáltatásaink

HR szervezet Audit    –     Munkatárs megtartási tanácsadás  –    Munkavállalói Motivációs felmérés

                            

HR szervezetfejlesztési szolgáltatásunk során partnerként részt veszünk a szervezetekért felelős vezetőkkel és vezetői csoportokkal a helyzetértékelésben, majd a szervezeti változások kialakításában és implementálásában, és egyben támogatást nyújtunk az ezekhez legtöbbször szükséges egyéni és csoportszintű fejlődésük elősegítésében is a folyamat minden szakaszában.

Amennyiben érdeklődik bármelyik  HR szervezetfejlesztési szolgáltatásunk iránt, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre további információval, a +36-1-614-6283-as telefonszámon.