Mikor van szükség Operatív HR Támogatásra? 

A kis- és középvállalatok szervezeti fejlődése során akkor, amikor a munkatársak HR „ügyeinek” hatékony ellátáshoz már: dedikált, gyakorlati HR  tapasztalattal és szaktudással rendelkező HR munkatárs válik szükségessé.

Ügyfeleink a 20-400 fő közötti vállalkozások, ahol a cégvezető/ügyvezető igazgató már nem tudja az összes munkavállalója összes HR vonatkozású kérését egyedül megoldani, mert az üzletvezetéstől venne el időt.

Közös jellemzőjük, hogy nem álladó HR-es munkatársra van szükségük– csupán – szakszerű HR támogatásra- operatív napi ügyintés kivitelezésére, és egyedi HR projektek gyors és sikeres kivitelezésére.

Vállalkozásának HR operatív támogatásra van szüksége, ha Ön saját vállalatára ismer a kérdéseink alapján!

 • Induló vállalkozásként nem engedheti meg magának a HR munkatárs felvételét?
 • Legalább 20+ fős vállalatánál nincsen önálló HR -es munkatárs csupán bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció, de a munkavállalói “HR-ügyek” egyre csak halmozódnak?
 • Ideiglenesen nincs HR vezetője?
 • A meglévő HR csapata speciális HR szakmai támogatást igényel?
 • Operatív szintről stratégiai szintre szeretné emelni a HR működését, házon belül nincsen meg a szükséges kompetencia?
 • Szabványkövetelményeknek (ISO, TS, VDA) kell megfeleltetnie a HR folyamatait?
 • HR osztálya átmenetileg túlterhelt?
 • HR-es munkatárs (szülési szabadság, betegség miatt) hosszú ideig távol marad, és interim szakember pótlásra van szükség a HR osztályt működtetetéséhez?
 • Hiányzik a stratégiai, mert az operatív HR teendők vannak túlsúlyban, kell egy gyors “HR szakmai injekció” HR osztályának?

Bízza ránk HR folyamatai kivitelezését!

Idő- és költséghatékony módon kialakítjuk, fejlesztjük vagy támogatjuk, működtetjük az Ön vállalatának HR tevékenységét. Megoldásaink  rugalmasak, teljes mértékben ügyfeleink igényeire szabottak.

HR Business Partner/ HR Operatív támogatás Szolgáltatásaink:

Folyamatos HR támogatás -havi fix díjas konstrukcióban, és egyedi Projekt jellegű HR támogatást- egyedi  és egyszeri projekt díjazású konstrukcióban.

heti 8 óra(XS csomag)  – heti 16 óra(S csomag)  – heti 24óra (L csomag)  –  heti 32 óra (XL csomag)

Operatív HR Támogatásunk folyamata 

0. lépés -> (3-5 munkanap) 

 • Állapotfelmérés – Vállalati célok és HR témakör gyorsauditja vezető tanácsadónk által
 • Management Feedback (írott és szóbeli)  a cégvezetés számára
 • Javaslat, mely szolgáltatási csomagunkat javasoljuk az Ön vállalata számára

1. lépés -> (4-10 munkanap)

Amennyiben állapotfelmérésünk alapján Szolgáltatásunkat választja, közösen választjuk ki, mely szakemberünk lesz az Ön kijelölt HR Támogatója, akit folyamatosan – teljes HR szakembergárdánk, munkajogász partnerünk, minőségirányítási szaktanácsadónk támogat.

2. lépés -> (általában 15. munkanaptól)  

Az Ön személyre szabott operatív HR Támogatása elindul.

Miért jó Önnek ránk bíznia HR folyamatait? 

Levesszük válláról a HR – Emberi Erőforrás gazdálkodás operatív terveit.

Segítünk stratégiai HR tervei elkészítésében, a felsővezetőséget és a középvezetői réteget folyamatos coachinggal támogatjuk HR folyamatok sikeres és hatékony kivitelezéséhez.

Ha minket választ, mindezt előre tervezhető költséggel nyújtjuk, Ön gyorsan és folyamatosan jut magas szintű azonnali HR szakmai támogatáshoz jut.

 

Amennyiben érdeklődik HR Business Partnering=Operatív HR Támogatás  szolgáltatásunk iránt, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre további információval, a +36-1-614-6283-as telefonszámon.