Cégünket 2001-ben eredeti cégnevén, Recruitment Kft. néven alapítottuk.

Alapítóink és jelenlegi tulajdonosaink: Cser László és Cser (Sárossy) Orsolya,  több tízéves tapasztalattal rendelkeznek a HR szakmában, ügyfél és tanácsadói háttérrel egyaránt.

Vállalatunk 2005-óta Európa szerte végzi HR Szolgáltatói és Tanácsadói tevékenységét, továbbá 2010-ben  tevékenységünket kibővítettük Interim Management és komplex HR szervezetfejlesztési Szolgáltatással.

Mindezen változások eredményeként 2013-ben vállalatunk cégnevét a tevékenységünk pofiljához igazítva megváltoztattuk,  CE HR Solutions Kft. névre.

Vállalatunk célja, hogy ügyfeleinket HR és szervezetfejlesztési szakértelmünkkel, megbízható,  hiteles és hatékony HR szolgáltatásainkon keresztül támogassuk az emberi erőforrás felkutatása, megtalálása, értékelése, fejlesztése és ösztönzése területén.

Szaktudásunk alapját tulajdonosaink és vezetői tanácsadóink adják, akik mind 10+ éves HR vezetői és tanácsadói tapasztalattal kezdték meg a HR tanácsadói tevékenységüket, így mindenkori partnereink számára- HR vezetői, továbbá vállalatvezetői gondolkodásmóddal megközelítve végezzük projektjeiket, megbízóink megelégedésére.

Tulajdonosaink:

Cser Laszlo – Founder

Cser Orsolya Managing Partner